diumenge, 13 de desembre del 2009

Vuitena Intervenció

El dimecres vam començar la sessió amb la segona part de l’actualitat educativa en la que les nostres companyes:
· Judith Carrique i Lorena Padilla ens van parlar de l’article de: La implantació dels ordinadors a l’aula. Tenien la notícia molt ven treballada, tal com es va poder observar al veure que tenien preparat un PowerPoint per tal de clarificar l’explicació de la notícia.
· L’alba i l’Elena, en van exposar la notícia de: L’escola obrirà al març si els pares hi munten activitats. Aquesta notícia esta relacionada amb la proposta de la implantació de les vacances de Febre, tema que vam tractar en anteriors sessions de seminari.
Finalment vam parlar del treball realitzat sobre el llibre “l’elogi a la feblesa” d’Alexandre Jollien. Sincerament trobo que aquesta posada en comú del llibre, és una activitat interessant ja que ens permet veure els diversos punts de vista sobre un mateix punt. I veure coses que t’han pogut passar per a dalt.

Pel que fa el divendres, també vam començar amb l’actualitat educativa. Aquesta vegada van ser les nostres companyes Anna Llongueras i Norma Augusto ens han explicat la notícia sobre: la FP de grado medio dará acceso a Bachillerato de un solo curso. Sincerament crec havien treballat molt el tema, amb la realització del PowerPoint, i la preparació de l’exposició davant de la classe.

Seguidament, tots els grups de seminari vam veure la conferència que va dur a terme l’Alexandre Jollien a Blanquerna fa quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada