dimarts, 1 de desembre del 2009

Recital de Santa Secilia

El divendres dia 27 de novembre de 2009 a la hora de seminari vam tindre l’oportunitat de veure el recital musical de Santa Sicília organitzat per els alumnes de magisteri musical de tercer. Va ser una gran oportunitat per veure l’ambient de companyerisme i de festa que es respirava a Blanquerna durant aquell dia.
Com era d’esperar, tot estava preparat minuciosament fins al més mínim detall, des de les veus banyades amb mel dels alumnes de tercer fins a l’aparició d’una “espontània” que era una alumna de primer de grau la qual ens va “sorprendre” amb la seva espectacular veu!. El festival va començar amb un concert dirigit per tot un director, el qual ens va regalar l’oportunitat de sentir una melodia que en poques ocasions podem gaudir, el silenci. Seguidament va començar, el veritable concert amb rialles, bromes i uns presentadors que van fer que els temps set passes volant. Així doncs, el primer concert va ser especialment participatiu, ja que, en ell hi van participar tot el públic, cantant i rient i fins i tot ballant.
A continuació, els alumnes van cantar diverses cançons de diferents estils passant des del pop fins al rock, dos estils ven diferents. Cal esmentar, que tots els concerts eren introduïts per uns presentadors eixerits que provocaven l’entusiasme del públic abans de començar els recitals o concerts.
Finalment, el recital va acabar amb l’acomiadament dels alumnes de tercer de magisteri musical amb un concert dirigit per un d’ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada