dimarts, 8 de desembre del 2009

DIARI SEMINARI sèptima intervenció

Dimecres passat vam presenciar l’exposició educativa dels meus companys Pere Mussoll i Oscar Valverde. El tema que va donar més a debatre va ser sobre els crucifixos a l’aula. Hi va haver dos posicions clares en la classe de seminari, d’una banda uns deien que era indiferent tindre o no tindre crucifixos en les aules educatives en canvi n’hi havien uns que creien que estant en un estat laic els crucifixos s’havien de retirar de les aules dels centres educatius públics.
Finalment, vam acabar la sessió de seminari del dimecres sobre l’últim dia de seminari i les possibles celebracions que podríem realitzar aquell dia. Les propostes més destacades van ser: un pica pica, cantar algunes cançons, fer alguna postal, etc.
El divendres passat vam decidir que és el que faríem finalment l’últim dia de seminari, al final vam decidir que faríem un pica pica i una postal per algun company. Seguidament vam parlar dels apunts que vam agafar a la conferència de fer de Mestres de l’Eulàlia bosch. I de les diferents maneres amb les que s’haurien d’agafar aquests; a nivell personal, jo agafo els apunts d’una manera gràfica i més visual, ja que hem facilita la percepció de l’idea en el menys temps possible.
En conclusió, crec que cadascú hauria d’agafar de manera pròpia els seus apunts. Ja que cada persona té una manera pròpia d’entendre-les i de relacionar les idees.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada