diumenge, 13 de desembre del 2009

Amistat


La paraula amistat, avui en dia és un mot que s’utilitza massa sovint, més del que convindria, al meu semblar. L’amistat segons el diccionari de la llengua catalana “l’ afecció d’una persona envers una altra nada d’una estimació i benvolença mútues més enllà dels lligams de la sang i de l’amor sexual.”
Al meu entendre l’amistat es una qualitat que s’aconsegueix amb el pas del temps, ja que d’aquesta manera vas coneixen les persones i vas observant tot el que teniu en comú. Però per tindre clar aquest terme em de entre el que comporta l’amistat es a dir un amic.
Un amic es aquella persona amb la que et sents bé, es a dir, amb la que et pots mostrar com ets i amb la de que pots parlar de qualsevol cosa, sense haver de pensar en el que dirà o diran.
La qual sempre estarà allà per ajudar-te en tot el que pugui, amb la que podràs confiar, i finalment amb la que viuràs els grans moments de la teva vida.

D’aquesta manera, reflexionant sobre el tema amistat/amic, arribo a la conclusió que els amics són aquelles persones que sempre estaran allí. Es a dir el temps passa per que es com el vent, però l’amistat d’un bon amic sempre es quedarà immòbil sense tindre en compte el temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada