dilluns, 28 de desembre del 2009

Novena intervenció

La sessió de dimecres, com és habitual en els últims dies, la vam iniciar amb la presentació de l’actualitat educativa. La Sara i el Marc van ser els primers companys que van presentar la notícia: Les creus en les escoles italianes. Aquest va ser un tema que va crear força controvèrsia en el debat que es va realitzar a classe dies abans. Seguidament, els nostres companys Pere Mussol i Oscar Valverde van exposar la notícia: A clase hasta los 18, quieras o no.
Un cop finalitzades les exposicions, vam explicar el que havíem realitzat durant la jornada de divendres de la Setmana d'Activitats extraordinàries. Jo i la meva companya Anna LLongueras vam explicar la nostra visita al museu de Catalunya.
finalment divendres, que era la última sessió de seminari, vam començar exposant la notícia jo i el meu company Carles Costa la notícia: El canvi de l'horari escolar, la qual ja s’havia debatut anteriorment. L’altra Parella que va exposar la seva notícia va ser la Mar i la Núria, que van exposar la notícia: La educació a casa. Seguidament vam entregar l’amic invisible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada